smarte og bærekraftige lokalmiljø

 

FREDRIKHALDS BRYGGE

 

FREDRIKSHALDS BRYGGE SKAL VÆRE EN ÅPEN PLASS OG LEVENDE BYDEL MED GODE BYROM OG SOSIALT MANGFOLD MED BLANDING AV LEIE OG SELVEIE, STORE OG SMÅ LEILIGHETER.

Lær mer om prosjektet her: https://www.fredrikshaldbrygge.no/

 
 
 

HØVIK PARK

HØVIK PARK LIGGER SENTRALT VED PLAHTEJORDET PÅ HØVIK I BÆRUM KOMMUNE. I ALT 15.000 KVADRATMETER MED GODE LOKALER SKAL VIDEREUTVIKLES TIL EN NÆRINGSPARK MED ET MANGFOLD AV VIRKSOMHETER INNENFOR SERVICE, TJENESTEYTING, HANDEL OG KONTOR.HØVIK PARK UTVIKLER EN KLYNGE I BÆRUM FOR EN INNOVATIV, SMART OG BÆREKRAFTIG NÆRINGSUTVIKLING I EN EFFEKTIV ATMOSFÆRE, MED SKREDDERSYDDE LØSNINGER FOR NYE VIRKSOMHETER.

Lær mer om prosjektet: www.hovikpark.no

 
 

reinventing Oslo

 

reinventing Oslo

gallery_fossumdumpa_5_00cb4.jpg
 

Norske Helsehus er leder for teamet “Reinventing the Village - Generations together building the future citizen-centric & smart urban village” Vårt bidrag til utvikling av Fossumdumpa på Stovner er valgt som en av tre finalister for den globale konkurransen av for Reinventing Cities Competition

The Reinventing Cities Competition er en global konkurranse om byprosjekter som kan være pådrivere for karbon-nøytral og robust urban regenerering i 16 storbyer spredt over hele verden. Prosjektene skal søke å implementere de mest innovative ideene for å transformere underutnyttede områder til fyrtårn for bærekraftige og robuste løsninger.

Les mer om konkurransen C40 : https://www.c40reinventingcities.org/en/about/

Fossumdumpa Site    https://www.c40reinventingcities.org/en/sites/fossumdumpa-1269.html

 

Fremtidsrettede seniorboligeR

 

NJORDS HAGE

I NJORDS HAGE PÅ HASLUM I BÆRUM UTVIKLER OG BYGGER VI BOLIGPROSJEKT FOR FREMTIDSRETTEDE OG AKTIVE VOKSNE. MED FOKUS PÅ Å SKAPE GODE ROM FOR GODT NABOSKAP, EN AKTIV LIVSSTIL OG TILRETTELAGT FOR ET VELTILPASSET STØTTEAPPARAT SOM KAN OPPGRADERES VED BEHOV. BOLIGENE LEVERES MED MODERNE SMART TEKNOLOGI FOR Å STØTTE OG FORENKLE HVERDAGEN.

Lær mer om prosjektet her: www.njordshage.no

 

OMSORGSBOLIGER

 

Omsorg+ senter i bydel Søndre Nordstrand

HAKETO.001.jpeg

NORSKE HELSEHUS HAR UTVIKLET ET OMSORG+PROSJEKT PÅ HAUKTO FOR OSLO KOMMUNE I SAMAREID MED DET IDEELLE SELSKAP PRK HELSE AS. PROSJEKTET HAR 91 BOENHETER, RESTAURANT, AKTIVITESROM, TRENINGSSENTER OG GODE FELLESAREALER MED MULIGHET FOR ULIKE OMSORGSLEVERANDØRER. OMSORG+BOLIGENE OG AKTIVITETSSENTERET PÅ HAUKETO VIL UTGJØRE ET  NYTT  NIVÅ I HELSE- OG OMSORGSTILBUDET I BYDEL SØNDRE NORDSTRAND OG SKAL VÆRE ET TILBUD SOM KAN BRUKES SOM EN SOSIAL ARENA FOR ALLE I LOKALMILJØET.

 

Dovre Omsorgs-boliger

 

Dovre Omsorgsboliger er et omsorgsprosjekt utviklet av Norske Helsehus for Lillesand kommune. Prosjektet ligger på Dovrehei i Lillesand by og består av 25 omsorgsboliger for eldre med omsorgsbehov. Leilighetene vil bygges og disponeres av  kommunen. Leilighetene kombinerer bolig i en privat bolig med et felleskap rundt kollektive måltider og sosial felleskap i tre hus med åtte boenheter og fellesarealer.

 
 

ROA OMSORGS-BOLIGER

240516 ROA PRESENTASJON E  (1)_Page_16_Image_0003.jpg
 

Norske Helsehus har utviklet omsorgsboliger på Roa for Lunner kommune. Prosjektet har 24 boenheter, base for hjemmetjenesten, kantine og fellesarealer. Nye omsorgsboliger på Roa vil utgjøre et  nytt  nivå i helse- og omsorgstilbudet  som kommunen  har manglet.  Beboere i omsorgsboligene vil ha status som hjemmeboende, men ha bedre tilgang på aktiviteter. De bor i samme hus som andre med lignende helseutfordringer og vil motta tjenester fra hjemmetjenesten. Roa omsorgsboliger er under oppføring og er planlagt åpnet i februar 2019.

Lær mer om prosjektet: her

 

FJELLSTRANDTUNET

 
Fjellstrandtunet-prospekt_Page_03_Image_0002.jpg

Fjellstrandtunet er et omsorgsprosjekt utviklet av Norske Helsehus for Nesodden kommune. Prosjektet ligger på Fjellstrand og består av 50 selveierleiligheter for eldre med omsorgsbehov. 30 av leilighetene vil disponeres av Nedsodden kommunen og 20 er selveierleiligheter som kan kjøpes av kvalifiserte innbyggere med behov for omsorgsbolig.

Anlegget vil ha fast bemanning til enhver tid. Her bor du i din egen leilighet med mulighet for et sosialt fellesskap og mulighet for å tilkalle hjelp. Vårt fokus er høy livskvalitet så lenge som mulig i eget hjem!

Prosjektet ble overtatt av byggentreprenør Betonmast som forestår byggearbeidene og salg frem til ferdigstillelse våren 2019.

Les mer om prosjektet her: